Tudnivalók a termékregisztrációról

Ismerkedjen meg a Samsung jótállási szabályzatával. Tovább

Az alábbi címekre való kattintással a Samsung ’Termékregisztráció’ szolgáltatásáról tájékozódhat.

A termékregisztráció elvégzéséhez internet hozzáférés és egy internetes böngésző szoftver (bármilyen gyártó terméke) szükséges.
A termékregisztráció kb. 5 percet vehet igénybe.

A termékregisztrációs szolgáltatás a Samsung díjmentesen hívható (06-80-SAMSUNG /06-80-726-7864) Telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül is igénybe vehető.

Miért érdemes regisztrálnia?

Prémium szolgáltatások (egyes termékek esetén)

1 év alapjótállási időn felül +1 év, a LED H6500-as és afeletti szériába tartozó modellek esetében + 2 év teljes körű jótállást kap ráadásként!*

* A kiterjesztett jótállás csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalmazott, magyar nyelvű Samsung jótállási jeggyel rendelkező termékekre vonatkozik.

Prémium szolgáltatások (egyes termékek esetén)

My Samsung profilján keresztül Assistance szolgáltatásokat igényelhet regisztrált prémium Samsung készülékeihez.*

*Az igényelhető szolgáltatások készülék típusonként változnak!

Kiterjesztett jótállás vásárlás

A kiterjesztett jótállás vásárlásával Ön mobiltelefon-, táblagép-, televízió-, mosógép- vagy hűtőszekrény készülékéhez a Samsung Electronics Magyar Zrt. által biztosított kötelező és esetleg önként vállalt, a vásárláskor közölt jótállási időtartamot meghosszabbíthatja.*

* ugyanazen oldalon található részletes általános szerződési feltételek (ÁSZF) szerint.

Társ az innovációban

Vásároljon csúcskategóriás Samsung SUHD TV készüléket vagy prémium kategóriás Samsung UHD TV készüléket, majd regisztrálja weboldalunkon 2015. június 15-ig, és egy Galaxy S6 edge, illetve egy Galaxy A5 telefont adunk ráadásként.
Részletek (PDF) »

Nyerje vissza Galaxy S6 készüléke árát

Vásároljon 2015. május 15-ig Galaxy S6 vagy S6 edge készüléket, regisztrálja weboldalunkon és visszanyerheti a készülék árát vásárlási utalvány formájában, melyet a Samsung Experience Store-ok egyikében válthat be.
Részletek (PDF) »

Samsung hangprojektorok 12% kedvezménnyel

Vásároljon most Samsung hangprojektort vagy vezeték nélküli audio multiroom rendszert 12%-kal a Media Markt és Euronics üzletekben.
Részletek (PDF) »

1430099177