Tudnivalók a termékregisztrációról

Ismerkedjen meg a Samsung jótállási szabályzatával. Tovább

Az alábbi címekre való kattintással a Samsung ’Termékregisztráció’ szolgáltatásáról tájékozódhat.

A termékregisztráció elvégzéséhez internet hozzáférés és egy internetes böngésző szoftver (bármilyen gyártó terméke) szükséges.
A termékregisztráció kb. 5 percet vehet igénybe.

A termékregisztrációs szolgáltatás a Samsung díjmentesen hívható (06-80-SAMSUNG /06-80-726-7864) Telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül is igénybe vehető.

Miért érdemes regisztrálnia?

Prémium szolgáltatások (egyes termékek esetén)

1 év alapjótállási időn felül +1 év, a LED H6500-as és afeletti szériába tartozó modellek esetében + 2 év teljes körű jótállást kap ráadásként!*

* A kiterjesztett jótállás csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalmazott, magyar nyelvű Samsung jótállási jeggyel rendelkező termékekre vonatkozik.

Prémium szolgáltatások (egyes termékek esetén)

My Samsung profilján keresztül Assistance szolgáltatásokat igényelhet regisztrált prémium Samsung készülékeihez.*

*Az igényelhető szolgáltatások készülék típusonként változnak!

Kiterjesztett jótállás vásárlás

A kiterjesztett jótállás vásárlásával Ön mobiltelefon-, táblagép-, televízió-, mosógép- vagy hűtőszekrény készülékéhez a Samsung Electronics Magyar Zrt. által biztosított kötelező és esetleg önként vállalt, a vásárláskor közölt jótállási időtartamot meghosszabbíthatja.*

* ugyanazen oldalon található részletes általános szerződési feltételek (ÁSZF) szerint.

Samsung Vasárnap

Vásároljon 2015. május 17-én promóciós Samsung TV és audio eszközöket a kijelölt partnerek webáruházaiban és a készülékek árából most elengedjük az ÁFA összegét.
Részletek (PDF) »

Legyél az elsők között

Szerezd be a Samsung legújabb csúcskészülékeinek egyikét, a Galaxy S6 vagy S6 edge-t, és válassz hozzá hátlapot vagy telefontokot most 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Részletek (PDF) »

Társ az innovációban

Vásároljon csúcskategóriás Samsung SUHD TV készüléket vagy prémium kategóriás Samsung UHD TV készüléket, majd regisztrálja weboldalunkon 2015. június 15-ig, és egy Galaxy S6 edge, illetve egy Galaxy A5 telefont adunk ráadásként.
Részletek (PDF) »

Samsung # ÉjjeliFények

Fotózd le kedvenc éjszaki helyszíneidet és oszd meg a képeket publikus Instagram oldalaon a #HelyiÉrték, #ÉjjeliFények és #MIK hastagekkel, valamint kövesd az oldalunkat (samsungmagyarorszag). Ha a te képed találja a legszebbnek a zsűri, máris a tiéd egy Galaxy S6 készülék!
Részletek (PDF) »

Nyerje vissza Galaxy S6 készüléke árát

Vásároljon 2015. május 15-ig Galaxy S6 vagy S6 edge készüléket, regisztrálja weboldalunkon és visszanyerheti a készülék árát vásárlási utalvány formájában, melyet a Samsung Experience Store-ok egyikében válthat be.
Részletek (PDF) »

Samsung hangprojektorok 12% kedvezménnyel

Vásároljon most Samsung hangprojektort vagy vezeték nélküli audio multiroom rendszert 12%-kal a Media Markt és Euronics üzletekben.
Részletek (PDF) »

1432610359